...els tractaments

L'ANSIETAT. 

Si bé sovint ens podem trobar amb afirmacions que ens diguin que el tipus de vida actual ens generi molta ansietat, el cert és que en totes les èpoques n'hi ha hagut. De fet, la vida sense un punt d'ansietat és impensable.

Una ansietat normal, que sol estar lligada a les situacions del dia a dia, és un funcionament adaptatiu que posa en alerta les persones en front de possibles amenaces. En altres ocasions l'ansietat perd aquest funcionament adaptatiu i es converteix en patològica, ocasionant respostes desproporcionades, amb una intensitat i una durada que sobrepassen els límits acceptables per la persona.

 

Aleshores és quan es genera un problema de salut.

Durant el procés de psicoteràpia treballem amb entrevistes diagnòstiques que ens permeten ajudar-te a determinar el per què no et sens còmode amb tu mateix/a i, si cal, et proposarem una exploració o avaluació neuropsicològica que ens permetin oferir-te un adequat assessorament preventiu i d'orientació psicològica, davant les possibles alteracions, relacionades amb la salut mental i/o les conductes desadaptatives.

Treballem en un ambient còmode i distès que ens permeti parlar i crear un diàleg professional i alhora informal, on fem un seguit de preguntes que ens ajudaran a comprendre millor les teves preocupacions i determinar un pla de treball específic i adequat.

És important que surtis de les sessions sentint que has estat escoltat/da i que et pots moure en una nova direcció, més positiva i clara, ja des de la primera visita.

Si estàs llest/a per fer aquest primer pas, posa't ara mateix en contacte amb el nostre equip administratiu per programar la teva sessió psicoterapèutica.​

Centre Mèdic del Bages

C/ Pare Clotet 12, bxs

Tel. 93 874 84 07

08243, Manresa.

aargelaguer@copc.cat

Kronos Salut. Manresa

Centre Mèdic Berguedà. Berga

Gabinet Mèdic Berguedà. Berga

SolMèdic. Solsona

Centre Global de Salut. Moià

Centre Mèdic Calaf. Calaf

HORES CONVINGUDES

© 2019 Arturo Argelaguer

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now