Especialistes en...

Psicologia Forense i Judicial

Un Dictàmen Percial és una prova objectiva i imparcial, emesa per un psicòleg especialitzat, amb una base científica dels seus coneixements, la finalitat objectiva de la qual serien uns fets determinats i les seves conseqüències posteriors.

La finalitat essencial d'aquesta prova és vetllar per l'interès superior dels menosrs, especialment en l'àmbit de la família.

Aquest Informe Psicosocial o Pericial pot ser sol·licitart per qualsevol dels progenitors (Pericial de part), a través dels advocats, i pel propi jutge del tribunal on es desenvolupa el litigi.

Psicologia clínica i sanitària. 

Treballem en un ambient còmode i distès que ens permeti parlar i crear un diàleg professional i alhora informal, on fem un seguit de preguntes que ens ajudaran a comprendre millor les teves preocupacions i proposar-te un pla de treball, específic i adequat, amb tot d'eines que et permetrà començar un nou cicle vital.

És important que surtis de les sessions sentint que has estat escoltat/da i amb el convenciment que, amb les noves eines, pots moure en una nova direcció, més positiva i clara, ja des de la primera visita.

Si estàs llest/a per fer aquest primer pas, posa't ara mateix en contacte amb el nostre equip administratiu per programar la teva sessió psicoterapèutica.​

Psicologia de l'àmbit social i organitzacional

La Psicologia Social és una branca de la Psicologia que focalitza la seva mirada en la descripció, explicació i predicció del comportament de les persones davant les situacions d'influència social.

Els psicòlegs estudien les relacions interpersonals, analitzant como les interaccions entre les persones influeixen en la nostra manera de pensar (cognició) i a l'inrevés, en com som i en com ens comportem (auto percepció), davant dels processos i esdeveniments socials que ens ha tocat viure, tant a l'àmbit professional com a l'entorn personal on vivim.

Urgències, Emergències i Catàstrofes

La URGÈNCIA PSICOLÒGICA és un servei que està pensat per proporcionar una atenció directa i molt immediata, després de viure una situació traumàtica i amb un alt impacte emocional, moltes vegades en el mateix lloc dels fets, en uns minuts o unes hores posteriors...

L'objectiu d'aquest abordatge urgent no és altre que fer un primer anàlisi de la situació crítica, aportar unes primeres eines que permetin a les persones afectades minimitzar l'impacte emocional a curt plaç i gestionar les emocions que els estan desbordant, bloquejant o paralitzant.

ACREDITAT I RECONEGUT per:

Copc.jpg
Dep Salut Generalitat.jpg

ASSOCIAT a:

SCBP.png
Sepcys.gif
Nosaltres et proposem

SOLUCIONS REALS

 
als teus problemes vitals